Hazament babájával a kórházból a kecskeméti polgármester

2018. 09. 23. 10:5

Vasárnap délelőtt mehetett haza kislányával Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, aki szeptember 20-án, csütörtökön délután adott életet második gyermekének. Férje, Szemerey Szabolcs és nagyobbik lánya, Szinta ment értük a kecskeméti megyei kórházba.

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesülettől ajándékba kapott mózeskosárban vitte ma haza kisbabáját Szemereyné Pataki Klaudia.

A polgármester így nyilatkozott: "Jó érzés volt itthon, Kecskeméten szülni, egy olyan kórházban, ahol a környezet és a felszereltség minden igényt kielégít. A többi kismama nevében is szeretném megköszönni azt az áldozatos munkát, amelyet a kórház orvosai, a nővérek, a teljes személyzet értünk, anyukákért és gyermekeinkért végeztek, végeznek. Biztonságban, jó kezekben tudhattam kislányomat, Szelinát és önmagamat is. Köszönöm, nagyon hálás vagyok érte, különösen dr. Nagy Károly szülész-nőgyógyász főorvosnak, dr. Kelemen Editnek, az újszülött részleg vezető főorvosának és Miklós Márta vezető szülésznőnek."

Szelina 47 centiméterrel és 3100 grammal született. A kislány és édesanyja is jó egészségnek örvend. Szelina békésen aludt, míg a sajtó munkatársai fotókat készítettek a családról. Szemereyné Pataki Klaudia láthatóan fáradtan, de boldogan mosolygott, majd köszönt el orvosától, dr. Nagy Károly szülész-nőgyógyásztól, Miklós Márta vezető szülésznőtől, dr. Svébis Mihály főigazgatótól és dr. Horváth Zsolt orvosigazgatótól.

BAON.hu cikk - Hazament babájával a kórházból a kecskeméti polgármester

HIROS.HU cikk - Hazaengedték a kórházból a polgármestert és kisbabáját