Szakmai önéletrajz

Tanulmányok:  
• Radnóti Miklós Gimnázium Szeged 1982-1986
• Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem 1986-1992
Általános Orvostudományi Kar   
• Szegedi Tudományegyetem 2000-2002
Gazdaságtudományi Kar  
Orvos-közgazdász szak (posztgraduális képzés)  
Szakképesítések:  
- Szakvizsgák:  
• szülészet-nőgyógyászat 1996
• gyermeknőgyógyászat 2001
• endokrinológia és anyagcsere betegségek 2018
- Szakmai végzettséget igazoló licence vizsgák:  
• Nőgyógyászati endoszkópia (A szint) 2011
• Szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika 2017
Munkahely:  
 - Bács-Kiskun Megyei Kórház, Kecskemét  
Szülészet-nőgyógyászati Osztály  
Beosztás: főorvos  

 

Az egyetemi tanulmányaim befejezése után az orvosi pályámat a kecskeméti megyei kórházban kezdtem. Egy rövid, belgyógyászati osztályon töltött kitérő után, 1993 óta dolgozom a szülészet-nőgyógyászati osztályon. Az elmúlt 20 évben 3 szakvizsgát is megszereztem, amely során tapasztaltak hozzá segíthetnek, hogy a betegeim gyógyulása és gondozása tökéletes útra terelődjön.

Az intézmény keretein belül eltöltött szakmai munkámat száznál is több szakmai előadás és felkért referátumok sora, valamint 8 szakmai újságcikk is fémjelzi. Büszke vagyok rá, hogy kecskeméti szülész-nőgyógyászként már 2003-ban tarthattam előadást, a szakmai körökben méltán elismert, a „Baross utcai Szülészeti Esték" szakmai továbbképző sorozatában is.

2017-ben döntöttem el, hogy egy önálló, új magánrendelőt szeretnék nyitni, amely kialakítása és felszereltsége megfelel a nemzetközi-európai és természetesen már meglévő és lelendő pácienseim elvárásainak is. A 2018-ban átadott rendelő Kecskemét Szabadság tér 1/a szám alatt, az épület első emeletén található. A kecskemétiek által csak a „Sajtóházként” ismert szecessziós palotát a kecskeméti születésű Korb Flóris, valamint Giergl Kálmán tervei alapján 1912-ben emelték. A ma már „Szabadság Házként” aposztrofált épületben korábban hitelintézet-bank is működött. A sors érdekes összejátszása, hogy a kecskeméti származású, a kor neves építésze, Korb Flóris Nándor egyebek között a budapesti, szegedi, debreceni, kolozsvári klinikák tervezésében is jelentős szerepet töltött be.